De damesploeg van BBC Geel zoekt versterking voor volgend seizoen.

“We spelen in 2de provinciale en trainen 1 keer, optioneel 2 keer in de week. En we zijn op zoek naar leuke meisjes/dames die ooit basket gespeeld hebben om onze leuke kern te verbreden!”, klinkt het bij kapitein Lieselotte Thys.

“Omwille van het stoppen een aantal dames van de ‘oudere garde’, zoekt BBC Geel voor volgend seizoen opnieuw versterking. Iedereen die ooit gebasket heeft en haar carrière nieuw leven wil inblazen of net wil verderzetten is welkom!”

“‘We zijn een groep meisjes/dames tussen de leeftijd van 18 en 39. Wij discrimineren dus niet op leeftijd!. Aangezien de dames vooral kiezen voor basket en plezier maken, maakt het niet uit welke positie de nieuwkomers willen spelen.”

“We passen ons wel aan, een aantal van onze spelers hebben ervaring op verschillende posities. We kunnen dus perfect schuiven. Vergis je niet, ondanks dat ze vooral plezier willen maken, zijn de dames vorig seizoen als 3de geëindigd in de competitie, aan motivatie dus zeker geen gebrek!”

Wie interesse heeft, mag bellen/schrijven/whatsappen/mailen naar Lieselotte Thys (0496/21.47.77 of [email protected])