GSG Aarschot heeft Mark De Wit aangesteld als nieuwe coach voor de Heren A in Top Division Two.

“Met veel plezier kondigen wij vandaag een nieuwe hoofdcoach voor onze Top Division Two ploeg aan”, zo staat te lezen op de sociale media van Aarschot.

“Tijdens het seizoen 2021-22 zal Mark De Wit deze opdracht op zich nemen. Mark De Wit komt van Hasselt BT (assistent-coach TDM2 en coach van landelijke). Mark brengt heel wat ervaring mee naar Aarschot. Hij staat gekend voor zijn werking met jongeren en de ontwikkeling van jonge spelers.”

“Met plezier kondigen wij ook aan dat Sam Bilsen de taak van assistent-coach zal opnemen voor de HSE A ploeg en daarnaast zal hij de HSE C ploeg coachen. Odell Hodge zal HSE B en landelijke J21A ploegen coachen.”

“Wij kijken uit naar de samenwerking met Mark en zijn bijdragen tot het ontwikkelen van onze jeugd. Twee jaar geleden heeft de club radicaal gekozen voor de ontwikkeling van jonge spelers. Deze aanstelling van de hoofdcoach is de volgende stap in de realisatie van de visie van de club.”

“Wij brengen jonge getalenteerde spelers naar GSG en zetten in op een positieve competitieve omgeving voor alle jonge spelers waarin elke speler kan ontwikkelen en zijn/haar eigen grenzen verleggen. Onze HSE A, HSE B, HSE C en juniorploegen werken nauw samen. Elk van onze senior ploegen zal bestaan uit de combinatie van zowel jonge als ervaren spelers. Op deze manier hopen wij onze visie te realiseren. We kijken uit naar de samenwerking tussen de coaches en spelers van verschillende ploegen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u