Volgend seizoen zal Noah Gebbert niet meer uitkomen voor KB Gistel Oostende. Hij vertrekt naar Basket Waregem.

“Het is raar afscheid nemen van de club waar ik mijn volledige jeugdopleiding kreeg”, zegt Noah Gebbert aan KW.

“De combinatie van tweemaal per dag op het oefenveld staan met mijn studies werd heel moeilijk. Toen Waregem zich aanbood, was dit de beste oplossing om op een hoog niveau te blijven spelen. Ik heb dan ook niet lang getwijfeld om de stap te zetten. De club is altijd heel ambitieus, iets waar ik heel erg naar uit kijk.”

“Het is met spijt in het hart dat ik deze beslissing neem. Mogen meetrainen met de ploeg uit eerste nationale in mijn thuisstad is toch niet niks. Dat was eigenlijk een droom die uitkwam. Maar nu gaat mijn carrière verder bij Waregem waar ik ook na mijn jeugd kan blijven spelen. Toekomstgericht is dit dus een mooie kans.”

“Ik zal er hoofdzakelijk aantreden bij de eerste ploeg, maar als de kans zich voordoet ook bij de tweede ploeg. Bij de U21 zal ik waarschijnlijk enkel de bekerwedstrijden afwerken. Ik kijk alvast uit naar deze nieuwe uitdaging.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u