Louis Baertsoen ruilt Falco Gent in voor GSG Aarschot volgend seizoen.

“Het was voor mezelf tijd voor een nieuw avontuur”, vertelt Louis Baertsoen aan Basket360. “Ik wilde verder mijn grenzen verleggen op een hoger niveau.”

“Er waren meerdere opties met mooie kansen, dus best een moeilijke keuze. Ik koos uiteindelijk voor GSG Aarschot omdat het gevoel helemaal juist zit. Ik voel een wederzijds vertrouwen en dit is al een goede basis voor een succesvolle toekomst.”

“Ook ik ben wel eens coronamoe maar ik ben mij bewust van het geluk nog onder begeleiding te kunnen trainen op school. Het competitiebeest in mij wil echt wel losbreken.”

“GSG Aarschot geeft jonge, getalenteerde spelers de kans om op een hoger niveau zich te ontwikkelen en dit in een positieve competitieve omgeving. “Ik ben op dit moment volop aan het trainen om terug te starten en kijk enorm uit om me te bewijzen in mijn nieuwe club.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u