Basket SKT Ieper in Top Divivsion One heeft Alexander Schepens laten bijtekenen voor drie jaar.

“Basket SKT Ieper is verheugd te kunnen aankondigen dat jeugdproduct Alexander Schepens de komende drie seizoenen opnieuw de kleuren van onze club zal verdedigen”, zo staat te lezen op de sociale media van de club.

“Voor Alexander kwam de coronacrisis op een ideaal moment, op sportief vlak tenminste: hij maakte gebruik van de tijd om zijn beide heupen, waarmee hij al een tijdje worstelde, te laten opereren. Momenteel werkt Alexander hard aan zijn comeback waarin een positieve evolutie voelt. We hopen met z’n allen dat hij zijn energiek spel met veel werklust volgend seizoen opnieuw op het parket kan laten zien.”

“Met de verlening van Alexander is de ploeg van coach Minne voorlopig compleet. Kapitein Kjell Devacht en youngster Anton D’Herck liggen nog onder contract.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u