Nadat de transfer naar Haantjes Oudenaarde niet doorging heeft Michael Lecluyse een nieuwe ploeg gevonden.

“Na een intermezzo seizoen bij Racing Brugge komt Michael terug de rangen van Kortrijk Spurs vervoegen!”, zo staat te lezen op de sociale media van Kortrijk Spurs.

“Michael trok voor het eerst als guard de basketschoenen aan op 8-jarige leeftijd bij Zwevegem maar maakte reeds snel zijn overstap naar Kortrijk Sport waar hij gedurende 10 jaar met zijn favoriete nummer 9 de kleuren van de club als shooting guard mocht verdedigen.”

“Tijdens zijn jeugdopleiding bij Kortrijk Sport behoorde Michael tot een zeer beloftevolle lichting. Zo won hij met zijn team het X-mas Tournament en won hij bovendien op dat zelfde tornooi het individuele ‘3 point shooting contest’. Datzelfde jaar werd zijn team zelfs kampioen en ook de daaropvolgende jaren zaten ze steevast in ’the final four’.”

“Niet enkel de individuele maar ook de collectieve meerwaarde die Michael kon geven als speler aan een team werd al snel opgepikt door de fanionploegen zodat hij reeds vanaf 2013 mee mocht trainen met Fanion 1 in 3de Nationale en met Fanion 2 in Tweede Landelijke.Sindsdien was hij regelmatig smaakmaker bij wedstrijden van Fanion 1 en 2 waar hij opviel door zijn niet aflatende vechtlust voor iedere bal.”

“Zijn mooiste momenten bij Kortrijk waren ongetwijfeld zijn selectie voor het Internationale Jeugdtornooi in Tourcoign in 2016 waar hij 4de werd maar op zijn persoonlijke nummer 1 staat sowieso het kampioenen jaar 2019 waar hij met Fanion 1 in het eerste jaar van de Kortrijk Spurs kampioen werd in TDM2.”

“We kennen Michael als een gedreven speler die zowel op als naast het veld reeds zijn meerwaarde heeft getoond en de tlub is er dan ook van overtuigd dat hij als één van de seniorspeler van Fanion 2 een leidende rol zal opnemen om de jeugdige spelers van het Team van coach Jan Vermeersch mee de weg te wijzen.Welcome Back Michael!”

Foto Facebook Kortrijk Spurs

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u