Eline Vanfleteren verlaat Avanti Brugge om bij Torhout Lions te spelen.

“Coach Lenie Duthoo heb ik dit jaar ontmoet op de training van de basketschool in Torhout waar onze dochtertjes actief zijn”, vertelt de 35-jarige Eline Vanfleteren aan Basket360. “Ik woon sinds twee jaar in Torhout en afsluiten bij deze nieuwe lokale club leek mij een goed idee.”

“De combinatie van gezin en drukke job met basket is niet evident, maar op deze manier nog mogelijk. Tweede provinciale is ook de enige reeks waar ik nog niet speelde.”

“Dit seizoen zou ik pas eind vorig jaar beginnen trainen zijn na revalidatie van zware ingreep afgelopen zomer. Momenteel loop ik wekelijks 10 tot 12 kilometer met Eline Verbeest, Valerie Boydens en Phyline Vande Bruaene om in conditie te blijven. We vullen de coronatijd dus goed in.”

“Met hen speelde ik jarenlang in Deerlijk waar we op sportief vlak mooie resultaten hebben behaald en de jarenlange vriendschap is gebleven! Indien we in tweede provinciale aantreden gaan we volop voor de titel! Misschien kan ik nog iets bijbrengen bij de jonge groep van Torhout.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u