Thibault Vanderhaegen heeft zijn contract bij Leuven Bears verlengd met twee jaar.

“Thibault Vanderhaegen heeft als eerste zijn contract voor de komende 2 seizoenen getekend”, zo staat te lezen op de website van de club.

“Thibault heeft met zijn lengte (2m04), zijn snelheid en mobiliteit op het parket en zijn steeds aanwezige inzet veel potentieel om door te groeien tot een volwaardige speler in onze competitie. Hij zal alvast een belangrijke rol spelen in de verdere uitbouw van Stella Artois Leuven Bears.”

“Onze jonge Belg is dit seizoen goed voor een gemiddelde van 3,7 punten, 1,4 rebounds per wedstrijd in 12 minuten. Qua aantal assists per wedstrijd staat onze spelverdeler op de 4de plaats van alle spelers in de competitie.”

“Thibault kijkt er, samen met de rest van de club, naar uit om binnenkort opnieuw onze supporters en partners te mogen ontvangen in de Sportoase. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.”

Foto Ivan Plettinckx

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u