Na Thibault Vanderhaegen heeft ook Joshua Heath bijgetekend bij Leuven Bears.

“Eerder kondigden we reeds het verlengd verblijf aan van Thibault Vanderhaegen. Ook Joshua Heath, één van onze sterkhouders en onze spelverdeler, heeft bijgetekend voor volgend seizoen”, staat te lezen op de website van Leuven Bears.

“Josh Heath is dit seizoen goed voor een gemiddelde van 12,5 punten, 2,6 rebounds en 5,4 assists per wedstrijd. Qua aantal assists per wedstrijd staat onze spelverdeler op de 4de plaats van alle spelers in de competitie.”

“Thibault en Joshua kijken er, samen met de rest van de club, naar uit om binnenkort opnieuw onze supporters en partners te mogen ontvangen in de Sportoase. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u