Ganshoren in eerste landelijke heeft versterking uit Top Division Women beet voor volgend seizoen.

“Sarah Quiaco die de afgelopen jaren uitkwam voor Spirou Ladies Charleroi, heeft getekend bij Ganshoren Dames Basket”, dit staat te lezen in La Nouvelle Gazette.

“Ik plaatste een advertentie op sociale netwerken en ik was verrast toen ik werd gecontacteerd door deze uitstekende speelster”, zegt Loïc Carles, coach van de twee Brusselse landelijke vrouwenteams en de U19 AWBB.

“Ze was duidelijk verleid door ons project om ons in de top 3 van eerste landelijke te krijgen met een stijging naar Top Division Women op de middellange termijn.”

“Ik had aanvankelijk gedacht een jaar te stoppen om me te wijden aan mijn laatste jaar bedrijfskunde,” zegt Sarah Quiaco.

“Toen we in november al onze activiteiten bij Charleroi moesten stopzetten vanwege Covid-19 heb ik me kunnen realiseren dat ik niet een heel seizoen volledig inactief zou kunnen blijven. Ik heb dus contact opgenomen met Loïc, die ik al heel lang ken, vooral omdat ik net naar de hoofdstad was verhuisd om mijn studie af te maken.”

“Het project dat hij me voorlegde, stelde ons in staat om zeer snel tot een akkoord te komen. Er is niets dat zegt dat ik niet langer dan een seizoen zal blijven als we direct naar nationale gaan.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u