Femke Kimpe van Sparta Laarne in Top Division Women heeft besloten haar schoenen aan de haak te hangen.

“Basketball never stops’ heb ik heel letterlijk opgevat”, schrijft Femke Kimpe op haar sociale media. “Vol overgave, plezier en liefde heb ik 30 jaar de mooiste sport ter wereld uitgeoefend.”

“Ik kon me niet voorstellen dat ik ooit zou stoppen met spelen. Het vechten voor de bal, de bal die door geluk in mijn handen belandt bij een rebound, in de armen van een ploeggenoot vallen bij een belangrijke overwinning…”

“Er zijn zoveel momenten die in mijn geheugen gegrift staan en die gevoelens van intens geluk naar boven brengen. Die ontlading en het teamgevoel ga ik zeker missen, die euforie kan ik met niets vervangen of vergelijken. Maar… Ik ben vooral heel dankbaar voor de levenslange vriendschappen, de leuke herinneringen en de veerkracht die de sport mij gegeven heeft.”

“Natuurlijk had in graag mijn laatste match gespeeld waarin ik vrienden, familie en iedereen die mij altijd gesteund heeft, kon bedanken maar de ploeg/club heeft mij een onvergetelijk afscheid bezorgd….thx teamies!”

Foto Facebook

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u