Laure Resimont zal de volgende drie seizoenen in Top Division Women spelen.

“Laure Resimont, 23 jaar en 1m86 zal vanaf volgend seizoen de rangen van Kangoeroes Basket Mechelen versterken”, zo meldt de club op hun sociale media.

“De tweevoudige Belgische Speelster van het jaar en Belgian Cat, kreeg haar opleiding binnen de jeugdacademie van Basket Hema SKW, waarna ze vervolgens voor Tarbes Gespe Bigorre (Frankrijk) en het afgelopen seizoen grotendeels voor Cadi La Seu in de Spaanse Liga Femenina speelde.”

“Met de komst van een krachtige en polyvalente speelster als Laure Resimont zet Kangoeroes Basket Mechelen haar ambities voor volgend seizoen opnieuw kracht bij. Laure tekende een contract voor de komende 3 seizoenen.”

Resimont begon het seizoen bij Sint-Katelijne-Waver maar verkaste dan richting Spanje. Voor de play-offs is ze terug bij SKW.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u