Thomas Dreesen zal volgend seizoen instaan om de U16 van Limburg United vooral individueel beter te maken.

“Een concept dat ik nu reeds toepas bij de U14 Landelijke Bree Basket”, vertelt Thomas Dreesen aan Het Laatste Nieuws. “Ik was al voor een stukje bij Limburg United actief door in te staan voor de livestreams bij de thuiswedstrijden. Toen voorzitter Maarten Bostyn mij vroeg om de United Academy te komen versterken, was dat een grote eer voor mij.”

“Ik ben dan ook dolblij met de kans die ik krijg van voorzitter Maarten Bostyn. Ik zal het wel blijven combineren met de U14 Landelijke Bree Basket waar ik nu twee jaar met een individueel concept werk. Genoemd Development team. Dat wil ik ook  bij Limburg United introduceren.”

“Hoe gaat dat precies te werk? Er worden 20 spelers geselecteerd niet alleen op talent, maar met de juiste mindset en werkethiek. Er komen mooie resultaten uit met selecties voor de topsportschool in Antwerpen en aandacht van grote clubs. We werken in dat concept ook met een physical, agility, shot en fundamental coach.”

Foto Instagram