Michael Lecluyse heeft in de lockdown een nieuwe passie ontdekt.

“Wanneer je mijn passie voor basketbal kent, is het niet zo een grote sprong naar een interesse voor sneakers en basketschoenen”, vertelt Michael Lecluyse aan Basket360.

“Niet alleen heeft de lockdown me geleerd om creatief te zijn in het vinden van openluchtvelden om te trainen (met organisatie @kortrijk.basket), het gaf me ook de kans om een nieuwe creatieve passie te ontdekken: het customizen van sneakers.”

“Waar mijn grove motoriek de vrije loop kan gaan tijdens het basketten, kan nu ook mijn fijne motoriek botvieren met het penseel op sneakers. Het bedenken van een ontwerp, samen met de klant, en dit dan om te zetten in de realiteit, geeft enorm veel voldoening. Het proces zelf is rustgevend en uitdagend.”

“Om alles te kunnen verzamelen, heb ik een Instagrampagina (@mlcustomsneakers) en een Facebookpagina (ML Custom Sneakers) opgezet. De vraag naar persoonlijke ontwerpen is groot en zeer divers momenteel. Ikzelf heb uiteraard een zwak voor sneakers in basketbalthema.”

“Naast sneakers voor volwassenen en basketschoenen, bewerk ik ook kinderschoenen of blaas ik nieuw leven in gedragen schoenen (indien mogelijk).”

“Wie met gepersonaliseerde schoenen wil showen op en naast het veld, mag me steeds contacteren! Ik doe dit met passie en veel plezier!”