Philippe Mestdagh, bondscoach van de Belgian Cats geeft zijn mening over de West-Vlaamse clubs in Top Division Women.

“Wat Kortrijk wel heeft, vind ik niet terug bij Waregem: de ideale mix tussen jong en ervaring”, vertelt Philip Mestdagh aan KW. “Toch kwamen ze verrassend uit de hoek met een aantal overwinningen en niet tegen de minste ploegen. Ook tegen ons in Namen was het merkbaar dat coach Frederic Claessens schitterend werk levert.”

“Met Nastja Claessens hebben ze de rookie van het jaar in hun rangen. Ze verbaasde vorige zomer al tijdens een stage van de Cats. Ze heeft de juiste werkethiek en ernst om het ver te schoppen. Daarnaast deed Saar Bogaert een berejob als leider van de ploeg. Ze spelen met heel veel intensiteit en collectief. Dat belooft.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u