Laure Resimont speelt vanavond met Sint-Katelijne-Waver tegen Namen voor de eerste wedstrijd van de halve finale van de play-offs in Top Division Women.

”Het voelt absoluut als thuiskomen en het helpt natuurlijk als je de coach en de speelsters reeds kent, dan ben je direct terug geïntegreerd. Ondertussen heb ik ook 3 competitiewedstrijden achter de rug dus ook op het vlak van matchritme zit het helemaal goed”, vertelt Resimont op de sociale media van de club.

“Het mentale stuk is enorm belangrijk. Beseffen dat je in de play-offs zit, je hierop volledig focussen en er gewoon klaar voor zijn. Belangrijk is dat we in Namen een goede defense neerzetten en dat er een goede drive en intensiteit heerst, dit niet alleen bij de starting five maar ook bij de bank. Zo kunnen we ook in offense de nodige kansen creëren.”

“Volgend jaar spelen we inderdaad voor Kangoeroes maar het SKW-dna blijft. De coach verandert niet, de speelsters zijn ook dezelfde dus ja de naam verandert maar de intensiteit van wat nu het team vormt, zal ongetwijfeld aanwezig blijven. Maar dat is voor later. Wat nu belangrijk is, zijn de wedstrijden van vandaag en zondag.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u