De Antwerp Giants verloren vrijdag voor de vierde keer op rij en zijn daardoor hun derde plaats in het klassement kwijt.

De Giants gingen met 80-74 onderuit op bezoek bij Limburg United. “Defensief was het ook niet goed. Limburg United scoorde met 7 op 9 bommen in dat eerste kwart en dat deed pijn”, zei coach Christophe Beghin achteraf.

“In de tweede helft kwamen we wel met de juiste mentaliteit op het parket. Vanuit een goede ver­dediging konden we scoren en maakten we de aansluiting. De ­reactie was dus goed, maar jammer genoeg vielen we weer stil.”

Bestel helemaal gratis een Mastercard van N26 die je online kan gebruiken.

Veel tijd om stil te staan bij deze nederlaag hebben de Giants niet. Zondag geven ze Okapi Aalst partij, met de derde plek als inzet.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u