Naim El Khounchar zal volgend seizoen niet meer op de basketbalvelden te zien zijn.

“Na 7 jaar op het hoogste niveau, zet ik vandaag officieel een punt achter mijn basketbalcarrière”, schrijft Naim El Khounchar op zijn sociale media.

“Dankbaar voor al die mooie momenten die ik heb mogen meemaken waaronder de wedstrijden in het volle Forum van Aalst, de talloze nationale jeugd selecties en de vele finales. Allemaal stuk voor stuk een onbeschrijfelijk gevoel!”

“Langs deze weg wil ik iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan al deze onvergetelijke momenten. Coaches, ploegmaten, medewerkers en vele meer. Maar in het bijzonder mijn ouders die sinds dag 1 aan mijn zijde stonden om mijn droom als profbasketbalspeler te kunnen waarmaken.”“Vandaag stel ik ook met trots mijn nieuw project voor waar ik de voorbije 3 jaar aan gewerkt heb: Feestzaal De Parel.

“Eindelijk is het zover, met veel trots opent Feestzaal De Parel haar deuren voor al uw gelegenheden. Omringd door de vele boomgaarden en bloesems biedt Feestzaal De Parel de idyllische ligging aan waar u in alle sereniteit en luxe uw evenement kan organiseren.”

“Feestzaal De Parel is gelegen in Kortessem aan de poort van Haspengouw, op een boogscheut van Hasselt.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u