Amaury Gorgemans heeft zijn laatste wedstrijd voor Basket Luik gespeeld in de EuroMillions Basketball League.

“Half december bij ons aangekomen, kreeg Amaury Gorgemans nu een aanbod van een club dat hij niet kan weigeren. Deze zondag in Brussel, speelde hij zijn laatste wedstrijd bij ons”, staat te lezen op de sociale media van de club.

“We zijn blij dat we hem zichtbaarheid hebben geboden waardoor hij een nieuwe koers kan varen, zoals dat ook het geval was met andere spelers of coachen de voorbije vier jaar: Tyler Larson, Dwight Coleby, Sacha Massot of Justin Kohajda.”


BE_Email_500x500

“Wij danken hem voor zijn professionalisme, zijn goede humeur elke dag, het delen van zijn ervaring met de jeugd zonder terughoudendheid, en het brengen van hem in elke wedstrijd. We wensen hem het allerbeste voor de rest van zijn carrière!”

Het gerucht doet stevig de ronde dat hij naar de Franse tweedeklasser Denain Voltaire trekt. Daar viel Ruphin Kayembe uit voor de rest van het seizoen. Die overstap is evenwel nog niet door één van de partijen bevestigd.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u