Hema Sint- Katelijne- Waver verloor ook zijn tweede wedstrijd tegen Namen ( 64-67).

“We hadden gehoopt om zeker een belle af te dwingen”, aldus coach Diels aan Het Laatste Nieuws.

“Vanaf het begin liepen we achter de feiten aan. Het was de derde maal op rij dat Namen tegen ons een zeer sterke start nam. Bij Namen was Diakanawa de sleutelfiguur. Zij heeft de wedstrijd bepaald op de momenten dat Namen het moeilijk had.”

“Het was pas haar derde wedstrijd bij Namen, maar ze drukte nu al haar stempel op de wedstrijd. We hebben hard geknokt, maar het heeft niet mogen zijn. Als ploeg hebben we serieuze progressie gemaakt en bepaalde speelsters hebben stappen vooruit gezet. “

“Het hoofdstuk SKW is nu in feite afgesloten. We gaan de fusie aan met Kangoeroes Mechelen om een nog sterker team op de been te brengen. We gaan volgend seizoen voor niets minder dan de titel.”