De eerste twee wedstrijden van de play-offfinale van de Top Division Women tussen Castors Braine en Namen zijn afgelast.

Castors Braine zit met enkele coronabesmettingen binnen de ploeg.

“Na kennis te hebben genomen van de mededeling van Castors Braine over de Covid-19 besmettingen in het team en het medisch advies van de controlearts, heeft de wedstrijddienst van Basketball Belgium tijdens de vergadering van vandaag beslist om de eerste twee wedstrijden van de finale van de TDW Playoffs tussen Namur Capitale en Castors Braine te annuleren. Deze wedstrijden waren gepland voor vrijdag 23 april en zondag 25 april, maar gaan niet door”, kondigde de federatie aan.

De finale zal daarom op 28 april in Braine over één wedstrijd worden gespeeld, zo maakte de federatie woensdag bekend. “Indien deze wedstrijd niet kan doorgaan, zal Castors Braine uit de competitie worden teruggetrokken,” voegde de federatie eraan toe. In dat geval is Namen kampioen zonder te spelen.