Hansbeke is nog aan het afwachten hoe de reeks voor volgend seizoen in eerste landelijke er zal uitzien.

“Het is inderdaad voorlopig nog altijd koffiedik kijken”, vertelt coach Kjell Willems aan het Nieuwsblad.

“Promoveert Boom nog naar derde? Komt het razend ambitieuze Avanti Brugge er nog bij? Of verheugen we ons in een derby met Gent-Oost Eagles? Van Boom weet ik dat ze twee toppers verloren aan Kangoeroes Mechelen.”

“Ze zullen dat zeker nog compenseren. We moeten sowieso in eerste instantie vooral naar onszelf kijken. We willen meedoen voor de oppergaai.”

“Ondertussen hoop ik ook dat de competitie een maand later dan gewoonlijk zal starten. Ik begrijp langs de andere kant dat het bestuur geen wedstrijdschema wil dat mei overlapt vanwege de concurrentie met de wielerklassiekers. Afwachten wat hier straks rond gebeurt.”