Victor Smets verlaat na dit seizoen Antwerp Giants voor Fellows Ekeren.

“Ik trek van Antwerp Giants (U21B en HSE 4) naar Fellows Ekeren B omdat ik na dit seizoen senior word en bij Giants er enkel de mogelijkheid was om in 4de provinciale te spelen”, vertelt Victor Smets aan Basket360.

“Er was mij aangeraden dat als ik ambities heb om hoger te spelen, het nu het moment is om te vertrekken. Bij Ekeren ga ik uitkomen voor de Heren B in 2de provinciale en train ik mee met de eerste ploeg om ook de kans te krijgen om daar mijn plek te verdienen.”

“Het was absoluut geen makkelijke beslissing voor mij omdat ik mij altijd heel goed heb gevoeld bij Giants en we als ploeg een heel hechte groep hadden. We waren meer een vriendengroep dan een basketbalploeg, wat ook op het basketterrein zorgde voor een enorme klik.”

“Ik ben dan ook enorm trots om met deze jongens samen gespeeld te hebben en ik wil ze graag bedanken voor de mooie jaren. Het was voor mij een eer om te mogen spelen voor de club waar ik al van jongs af aan fan van was. Maar zoals ik al zei is het voor mij nu tijd om te vertrekken omdat ik denk dat dit de beste stap is voor mijn basketbalcarrière.”

“Ik kijk enorm uit naar mijn nieuwste avontuur en ik zou ook Fellows Ekeren willen bedanken om mij zo warm te verwelkomen.”