Bondscoach Philip Mestdagh bracht de preselectie van de Belgian Cats terug naar een selectie van zestien speelsters.

De Belgian Cats zijn intussen de voorbereiding begonnen op een belangrijke zomer met naast het EK (17-28 juni, Strasbourg/Frankrijk-Valencia/Spanje) ook de Olympische Spelen (23 juli-8 augustus) in Tokio/Japan.

De komende week staat het internationaal tornooi in Kortrijk op het programma en volgende week reizen de Cats naar het Spaanse Cordoba waar ook wee oefenwedstrijden op het programma staan.

Selectie Belgian Cats

Elise Ramette, Kim Mestdagh, Antonia Delaere, Marjorie Carpréaux, Laure Resimont, Emma Meesseman, Ann Wauters, Kyara Linskens, Hanne Mestdagh, Serena-Lynn Geldof, Becky Massey, Heleen Nauwelaers, Billie Massey, Julie Vanloo, Jana Raman, Julie Allemand

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u