Leuven Bears blijft zich versterken voor volgend seizoen in de EuroMillions Basketball League.

Gisteren postte Stilmant een boodschap op zijn Facebookprofiel die een transfer deed vermoeden en dat wordt vandaag bevestigd.

“Ook Kevin Stilmant zal ons team vervoegen. Kevin is een Belgische, 21 jarige, 2m08 grote center die het afgelopen seizoen eveneens aantrad bij VOO Liège Basket. Kevin zal volgend seizoen aantreden voor Stella Artois Leuven Bears en heeft een contract voor 2 jaar getekend”, staat op de website van de club te lezen.

“Hij is een jong talent met nog zeer veel groeipotentieel. Hij wil samen met coaches Eddy Casteels en Jill Lorent zijn skills verbeteren en zo verder doorgroeien naar een volwaardige center. Kevin is een harde werker en zeer leergierig. Hij is eveneens een ware teamplayer.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u