Veselin Petrovic is momenteel coach van de U17 van BC Mega Soccerbet, een club uit Belgrado.

Basketbalclub Oostende en Veselin Petrovic zal altijd grote liefde blijven. “Het is ongelooflijk wat Dario heeft gedaan voor Oostende en voor het Belgische basketbal in het algemeen,” vertelt Petrovic aan L’Avenir.

“Als je spelers als Gillet, Mwema, Schwartz, Troisfontaines en Bratanovic in je kern hebt, heb je de mogelijkheid om je tegenstanders te doen buigen. Het is niet meer dan logisch dat Dario de coach van het nationale team werd. Hij kent je basketbal als zijn broekzak en kan nog steeds geweldige dingen doen.”

Een terugkeer naar België sluit Petrovic niet uit. “Ik weet hoeveel dit land me heeft gegeven. Als ik op een dag een belletje krijg, waarom niet?”

Foto Twitter Basketbalclub Oostende

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u