Er werd door de basketbalbond geloot voor de Beker van België. Hoog tijd om de coaches van Top Division aan de tand te voelen.

Basket SKT Ieper speelt voor de Beker van België in poule C. BBC Falco Gent, BC Sprimont, Wanty Gent Hawks en KB Gistel Oostende maken deel uit van deze voorronde.

“We beschikken nu over 8 spelers, normaal starten we met die 8. Of er zou zich nog een opportuniteit moeten voordoen”, vertelt coach Bruce Minne.

“Met Gent Hawks, Falco, Duva en Sprimont hebben we een stevige en interessante poule vast. Het is moeilijk in te schatten hoe die ploegen het coronajaar verteerd zullen hebben.”

“Als je doorgaat in de beker heb je een ideale oefenwedstrijd de week voor de competitie, anders moet je nog snel een wedstrijd zoeken.”

“Ik hoop voor volgend seizoen dat eens we gestart zijn we een volledige competitie kunnen afwerken zonder onderbrekingen door corona.”

“Het coronajaar heeft ervoor gezorgd dat ik zelf meer kon sporten, maar ik heb het spelletje toch enorm gemist. Het is zeer moeilijk in te schatten wat de invloed van het coronaseizoen op mijn ploeg zal zijn.”

Foto Bart Vandenbroucke

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u