Fatlind Shoshaj speelt volgend seizoen bij Kangoeroes Basket Mechelen in Top Division Two.

“Na 6 jaar bij de Giants ben ik toch wel zeer tevreden met alles wat ik heb bijgeleerd”, vertelt Fatlind Shoshaj aan Basket360.

“Ik vond niet altijd dat mijn spel werd geapprecieerd en dat resulteerde telkens weer tot in de B-ploeg gezet te worden in de jeugd maar ik ben er mentaal wel sterker door geworden. Ik ben gewoon hard blijven trainen en vorig seizoen heb ik uiteindelijk kansen gekregen en die heb ik ook gepakt.”

“Ik heb de kern van Giants B kunnen bereiken wat mijn eerste doel was maar ik moet nu verder. Ik wil graag de coaches bedanken die me hebben geholpen om van mij de speler te maken die ik vandaag ben, om vertrouwen in mij te hebben en om mij die kansen te geven.”

“Volgend seizoen speel ik bij Kangoeroes Mechelen B in Top Division Two en ik kan niet wachten. Mijn doelstelling is om zo goed mogelijk te presteren, zowel individueel en als ploeg. Ik wil graag zo hoog mogelijk eindigen in de competitie en proberen zo ver mogelijk te geraken voor de Beker van België.”

“Ik had verschillende aanbiedingen voor volgend seizoen maar die van Kangoeroes sprak me het meest aan omdat coach Wim Van Poucke de ploeg gaat coachen. Hij heeft mij gecontacteerd en al snel was er een overeenkomst.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u