Er werd door de basketbalbond geloot voor de Beker van België. Hoog tijd om de coaches van Top Division aan de tand te voelen.

Limburg United B speelt voor de Beker van België in poule G. Casino de Spa, Spirou Basket B, Royal IV Brussels B en Nivelles maken deel uit van deze voorronde.

“De ploeg voor het komende seizoen is rond” , vertelt Raymond Westphalen aan Basket360.

“Wij blijven verder inzetten op de ontwikkeling van jonge spelers. Het development team zal over een jonge kern van 9 spelers beschikken, waarvan een deel ook zal dubbelen met onze A. Een deel van de plaatsen zal ook ingevuld worden door onze talentvolle U18 lichting.”

“We zitten in een interessante poule met Royal 4 B, Spirou B, Spa en Nijvel, gevestigde waardes in TDM1 en 2. Een goede poule als voorbereiding.”

“De format is zeer interessant en motiverend voor alle ploegen om er voluit voor te gaan. De Pro league ploegen kom je heel vroeg tegen en dat is voor de spelers toch altijd een surplus.”

“De huidige startdatum staat goed getimed. Het geeft je de tijd om je ploeg op alle vlakken goed en verstandig op te bouwen, gezien de situatie(Corona) waar vele ploegen zich in bevinden.”

“Het coronajaar was een aparte ervaring. Omdat wij er professioneel mee bezig zijn, hebben wij kunnen doorwerken, ook met de vele jongeren.”

Topnieuws ontvangen    Ja, graag Neen, dank u