Kangoeroes Basket Mechelen heeft zich versterkt voor volgend seizoen in Top Division Women.

“Het is met immense opwinding dat Kangoeroes Basket Mechelen de ondertekening aankondigt van tweevoudig ‘Big Ten Defensive Player of the Year’ en van één van de hardste post spelers van de Verenigde Staten college basketbal- Ae’Rianna Harris”, zo staat te lezen opde sociale media van de club.

“De in Indianapolis geboren Harris (23 jaar en 6’1) komt van Herner TC Basketball waar ze vorig seizoen speelde in de Duitse Female Bundesliga. Daarvoor was Harris actief in college basketbal bij Purdue waar ze uitgroeide tot één van de beste Purdue recordhoudster voor blocks, defensive rebounds en double-doubles. Met all-time records in beide statistieken, wordt Ae’Rianna beschouwd als een grote uitdaging voor elke tegenstander.

“Haar trots in het verdedigen is een eigenschap die voortvloeit uit haar grote leiderschapskwaliteiten en hoog basketbal IQ.”

“Harris behaalde een BA in Studio Arts & Technology aan de Purdue University. Wij heten Ae’ Rianna Harris van harte welkom in Mechelen, in de Belgische Eerste Divisie Vrouwen en in de EuroCup Vrouwencompetitie.”

Foto Facebook Kangoeroes Basket Mechelen

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u