Kangoeroes Basket Mechelen heeft zich versterkt met nog een speelster van Sint-Katelijne-Waver voor volgend seizoen in Top Division Women.

“Kangoeroes Basket Mechelen kondigt met trots de komst van Eline Maesschalk-Cornand aan voor het komende seizoen”, staat te lezen op de scoiale media van de club.

“De 24-jarige Belgische 6’1” power forward komt van Basket Hema SKW waar ze de laatste 2 seizoenen speelde in de Top Division Women One en EuroCup Women. Daarvoor speelde Eline 4 jaar bij de Philadelphia Drexel Dragons in de US college basketball league.”

“Eline, die regelmatig werd geselecteerd in de Belgische nationale jeugdselecties, brengt veel ervaring mee zowel vanuit een verdedigend perspectief als vanuit een aanvallend perspectief waarbij haar lange afstandsschoten moeten worden beschouwd als een blijvende traktatie voor de tegenpartij. Eline heeft een Master in Psychologie van de Universiteit van Brussel.”

Foto Facebook Kangoeroes Basket Mechelen

Topnieuws ontvangen    Ja, graag Neen, dank u