De IJslander Elvar Friðriksson (1994) wordt de komende twee seizoenen de point guard van Telenet Giants Antwerp.

“Elvar komt over van het Litouwse BC Šiauliai, waar hij afgelopen seizoen samen met ex-Giants Ryan Anderson en Andy Van Vliet speelde”, staat op de sociale media van de club te lezen.

“Hij werd verkozen tot MVP van de Litouwse competitie (met een gemiddelde van 15,6 punten, 3 rebounds en 7,7 assists) en was daarnaast ook competitieleider in assists. In 2020 werd hij met Borås Basket kampioen in Zweden, werd hij verkozen tot Guard of the Year en was Elvar eveneens competitieleider in assists.”

“De 1m83 grote IJslander is een echte floor leader en heeft een goed driepuntshot. We geloven er sterk in dat hij Telenet Giants Antwerp de komende seizoenen mee naar mooie sportieve prestaties zal leiden!”

Topnieuws ontvangen    Ja, graag Neen, dank u