Okapi Aalst zal in de BNXT League 4 youngsters laten proeven van Eerste Klasse.

Okapi Aalst zal volgend seizoen in de BNXT League ook rekenen op 4 jonge beloftes.

“De 17-jarige Glenn Temmerman mocht vorig seizoen voor het eerst meetrainen met het A-team Hij liet hierbij zijn enorme lef en talent opmerken. Deze shooting guard geldt als een van de grootste opkomende talenten in België. Dé reden waarom we met trots aankondigen dat hij voor 4 jaar tekende bij Okapi Aalst”, staat te lezen op de sociale media van de club.

“Wout De Paepe traint inmiddels reeds 2 jaar mee met het A-team en maakte enorme progressie. Dat wierp tevens zijn vruchten af bij de B-ploeg. De sportieve cel meent echter dat hij nog groeimogelijkheden kent en daarom werd deze linkshandige forward met 1 jaar verlengd.”

“Siebe Ledegen maakte als power forward indruk op de sportieve cel en kreeg vorig seizoen dan ook verschillende malen minuten in wedstrijden van het A-team.Er werd hem dan ook een overeenkomst aangeboden voor een periode van 3 jaar. We geloven sterk dat deze zeer gedreven en atletische jonge speler het ook tot een volwaardige first division speler kan brengen.”

“Steff Schauvlieger maakte enorm veel progressie afgelopen seizoen. Het geloof van de sportieve cel in deze linkshandige pointguard om op termijn als voorwaardige first division speler uit te groeien is groot.Volgend jaar zal Steff dan ook de rol van Bastiaan Van den Eynde overnemen als Back-up PG. Het geloof in zijn talent werd vertaald in een overeenkomst voor de komende drie seizoenen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u