Afgelopen week startte Hubo Limburg United met de groepstrainingen ter voorbereiding van het nieuwe seizoen.

Milos Bojovic en Jahii Carson zullen vanaf maandag aansluiten, Tyrell Nelson en Justin Gordon worden aan het eind van komende week verwacht. Dan is het enkel nog wachten op Spencer Littleson die momenteel nog het beste van zichzelf geeft bij de Detroit Pistons tijdens de Summer League. 

De focus op training ligt momenteel op de opbouw van conditie, de versteviging van de fundamentals en conditionele & fysieke testen, onder leiding van de coaching staff en physio Lukas Stockmans.

Onder onze voorbereiding valt ook een 5-daagse teambuilding in de Ardennen, waar we zowel werken aan de sportieve skills maar ook aan het versterken van de groepssfeer met een aantal leuke activiteiten zoals een kajaktocht en paintballwedstrijd.

Zoals gebruikelijk staan er heel wat oefenwedstrijden op het programma, waarbij we met het oog op de BNXT League ook een aantal Nederlandse (top)clubs zullen treffen.

Het hoogtepunt van de voorbereiding is de HLU fandag op 5 september waar het team officieel aan abonnees, partners en supporters voorgesteld wordt.

Daarnaast mogen de fans zich nog aan een grote verrassing verwachten op 14 augustus. Wat dit is houden we nog even geheim, maar we zullen letterlijk onze tanden laten zien!

Oefenwedstrijden Hubo Limburg United

– 14/8: 15.00 Guco Lier vs HLU A
– 22/8: 15.00 Kangoeroes Mechelen vs HLU A
– 25/8: 15.00 Residence Luxembourg vs HLU A
– 28/8: 15.00 HLU A vs TBD (startdag Bree Basket)
– 1/9: 15.00 HLU A vs Rotterdam (Pibo Tongeren)
– 5/9: 14.30 HLU A vs Den Bosch (HLU Fandag)
– 8/9: 15.00 Telekom Bonn vs HLU A
– 9/9: 10.00 BAL Weert vs HLU A
– 12/9: 15.00 HLU A vs Yoast United
– 15/9: 15.00 HLU A vs MLP Heidelberg

De eerste bekerwedstrijd (1/16e finale) zal plaatsvinden op 16 september (loting nog niet gekend). De eerste competitiewedstrijd zal thuis doorgaan op 24 september tegen Telenet Giants Antwerp.

Bron en foto: Hubo Limburg United

Topnieuws ontvangen    Ja, graag Neen, dank u