Kangoeroes Basket Mechelen zit in poule I in de EuroCup Women.

“We moeten nog even wachten tot we weten tegen welke twee andere teams we uitkomen, maar spelen tegen een team dat uit de EuroLeague komt is zeker niet evident. Het zal een serieuze opdracht worden, maar we moeten gewoonweg hard werken en ons spel spelen”, vertelt Laure Resimont op de clubwebsite.

“Namen is de enige tegenstander waarvan we reeds zeker zijn. Zij werden vorig jaar landskampioen dus ook deze wedstrijd zal een uitdaging worden”, besluit Resimont.

“Namen kennen we inderdaad van in de nationale competitie en we starten het nieuwe seizoen tegen hen. De tegenstanders uit de qualifiers kennen we niet zo goed maar dat wil niet zeggen minder interessant. Het is sowieso altijd ‘nice’ om tegen een team uit een ander land te spelen en tegen speelsters waar je niet gewend bent tegen te spelen. We grijpen deze ervaring sowieso met beide handen aan!”, vertelt Becky Massey.

“Ik kijk er enorm naar uit! Voor mij is het mijn eerste deelname aan EuroCup Women. Het is belangrijk dat we ons op de best mogelijke manier voorbereiden en op onze game focussen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen”, vertelt Ivana Katanic.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u