Limburg United heeft zich net voor de start van de BNXT League nog versterkt met een nieuwe guard/forward.

“De 26-jarige Tre’Shaun (5 oktober 1994) uit Monroe, Washington is een stevige speler van 202 cm en 93 kg”, meldt de club op hun website.

“Flechter speelde 3 jaar aan de Universiteit van Colorado, die werd gekenmerkt door zeer sterke stats. In zijn senior jaar (seizoen 2017-2018) bij Toledo University, haalde hij een gemiddelde van meer dan 18 punten, 8 rebounds en 4 assists per wedstrijd, wat hem de titel van beste speler van het jaar opleverde op de Mid American Conference. Zijn eerste Europese ervaring deed hij in 2019 op bij het Finse Ura, waarna hij overstapte naar de Italiaanse competitie en aantrad voor Fortitudo Bologna en Pistoia Basket.”

“De linkshandige vleugelspeler is zeer flexibel in te zetten als guard en als small forward, wat veel opportuniteiten biedt en een mooie aanvulling vormt op het huidige team. Tre’Sheun beschikt naast een stevig postuur ook over een goed shot, stevige pick’n’roll-vaardigheden en sterke aanvallende kwaliteiten.”

“Hubo Limburg United heeft in onderling overleg beslist om afscheid te nemen van Gordon Justin. Gordon had moeite om zijn plaats te vinden binnen het team van coach Massot, wat er mee voor gezorgd heeft dat de samenwerking tot een vervroegd einde is gekomen. We wensen hem alvast veel succes met zijn verdere carrière!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u