Iedereen herinnert zich de verschrikkelijke overstromingen die ons land half juli troffen.

Naast de menselijke tragedie en de vele persoonlijke schade die duizenden mensen hebben geleden, zijn ook een twintigtal basketbalclubs zwaar getroffen door deze ramp. De raad van bestuur van AWBB wil de getroffen clubs te helpen door een benefietwedstrijd te organiseren. Daarvoor is de hulp van de basketbalgemeenschap nodig!

Komende woensdag spelen eersteklassers RSW Liège Basket en Brussel Basketball een benefietwedstrijd. De opbrengst zal aan de getroffen clubs worden geschonken. 
Tickets voor deze wedstrijd zijn ter plaatse te koop voor 10 euro. 

Kan je niet aanwezig zijn maar wil je toch helpen? Koop dan een een virtueel ticket door 10 euro (of meer als u meer dan één ticket wilt) over te maken op rekeningnummer BE30 1043 8539 6811.
Je kan jouw foto, een logo, een solidariteitsboodschap per e-mail sturen naar [email protected]. Die zal op A4-formaat worden afgedrukt en op een van de zitplaatsen in de zaal worden geplaatst.

Samen kunnen we de getroffen clubs en hun leden helpen om het basketbalseizoen optimaal te laten beginnen. En tonen we tegelijkertijd dat basketbal één grote, mooie familie is.

Praktisch

RSW LIEGE BASKET vs BRUSSELS BASKETBALL
WOENSDAG 15/09/2021 – 19 UUR
Petit Country Hall de Liège (Salle de Bois Saint Jean), Allée du bol d’Air 17 – 4020 Liège

Bron: Basketbal Vlaanderen

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u