Bavi Vilvoorde zal het opnemen tegen Royal IV Brussels One in de zestiende finale van de Beker van België.

“We komen uit tegen de One van Royal IV voor de 1/16de finale van de beker van België”, vertelt Ivan Perez aan Basket360.

“Al hadden wij wel een sprankeltje hoop om een eersteklasser thuis te mogen ontvangen. Gelijk welke ploeg uit de BNXT League was een leuke trekking geweest, niet alleen voor ons als spelers maar ook voor onze supporters.”

“Royal IV is een vaste waarde in Top Division One die na het behouden van hun vaste kern twee ervaren spelers heeft aangetrokken met Creppy en Morini.”

“Ze diepen zo hun rotaties en bank uit maar hebben ook nog extra scorend vermogen erbij. Royal IV is het type ploeg dat zeer fysiek en snel basket brengt en vooral een ploeg die op haar homecourt altijd iets meer kan dan op verplaatsing.”

“We schatten onze kansen op 50 procent, een wedstrijd dient altijd gespeeld te worden. Wij zullen zeker proberen om het werk dat we tot nu toe hebben verricht verder te zetten en te leren uit onze voorgaande wedstrijden maar vooral genieten van de match.”

“Als ploeg dienen wij zonder druk naar Royal IV te gaan zoals we al tegen Kortrijk hebben gedaan en onze tegenstander tot het uiterste drijven om al dan niet die overwinning binnen te halen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u