Kortrijk Spurs moet het opnemen tegen Royal IV Brussels Two in de volgende ronde van de Beker van België.

“Met Royal IV Brussels Two loten we jammer genoeg geen eersteklasser, maar wel een degelijke en stevige ploeg uit Top Divison Two”, vertelt Mathieu Bergen aan Basket360.

“Op hun website staan er 21 spelers vermeld bij de B-ploeg dus het wordt ook afwachten in welke samenstelling ze zullen komen spelen. Vermoedelijk wel hun sterkste en dan wordt het een zeer stevige wedstrijd.”

“Aangezien we thuis spelen, geef ik ons het lichte voordeel. Hopelijk recupereren we deze week ook Stan Naudts. Voor Robbe is het nog even afwachten hoe het verder evolueert. Persoonlijk was ik wel graag uitgekomen tegen Antwerp Giants als eersteklasser.”

Foto Philippe Dekoker

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u