Basket Meetjesland ziet de wedstrijd tegen Ninove in de Beker van Vlaanderen uitgesteld worden.

“Onze bekerwedstrijd wordt uitgesteld naar een latere datum. Ik kreeg dit dinsdag te horen”, vertelt Jeroen Baele aan Basket360.

Niks om bij stil te staan, want Jeroen Baele die Avanti Brugge voor Meetjesland inruilde kijkt volop vooruit. “Belangrijk is om gedurende onze voorbereiding verder stappen te zetten. Dit is reeds het geval, maar we hopen in de laatste weken dit zo verder te doen.”

“We hebben immers al wat pech gehad binnen de ploeg. Edward en Vince vielen geblesseerd uit met een lichte spierscheur. Kleine blessures die te verwachten waren na de coronaperiode.”

“Als kinesist had ik veel blessureleed verwacht. Ik hoop dat alle andere ploegen van de competitie hiervan gespaard zijn gebleven gedurende hun voorbereiding, zodat we allen terug positief aan de competitie kunnen beginnen met het mooiste spelletje dat er is!”

En Baele zou Baele niet zijn als dat met stevige ambities is. “Wat onze ambities betreft voor komend seizoen, we gaan er allen aan doen om een play-offspot te veroveren”, klinkt het vastberaden.

Topnieuws ontvangen    Ja, graag Neen, dank u