Asse-Ternat speelt dit weekend tegen Okapi Aalst Two voor de Beker van Vlaanderen.

“De voorbereiding liep redelijk goed bij ons, we hebben een stagedag gehad in Blankenberge en bekerwedstrijden gespeeld in de voorbereiding waarbij ook iedereen de kans kreeg om te spelen”, zegt Hayley Coopman aan Basket360.

“Ik kijk er erg naar uit om dit weekend de bekermatch te spelen tegen Okapi Aalst. Zelf ken ik de ploeg niet helemaal, maar ken wel een paar jeugdspelers van daar. Ik denk dat we er allemaal naar uitkijken om dit weekend te knallen en ons uiterste best te doen!”

Ook in de competitie wil Asse-Ternat alles geven. “De grootste ambitie is dat we ons mooi samenspel naar boven brengen als team en ons uiterste best doen om zo hoog mogelijk te geraken”, klinkt het tot besluit.

No description available.
Asse-Ternat ging naar Blankenberge op stage.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u