Okapi Aalst Two speelt dit weekend tegen Asse-Ternat One voor de Beker van Vlaanderen.

“Onze voorbereiding verliep heel vlot ondanks enkele blessures in de ploeg”, vertelt Kim Vansteyvoort aan Basket360.

“Met enkele vriendenmatchen en bekermatchen zijn we heel goed gestart! We hebben een 3 op 3 voor de Beker van Vlaanderen. Dit weekend spelen we tegen Asse-Ternat, de ploeg is zeker niet onbekend voor ons.”

“We hebben telkens vrij vlot gewonnen tegen mindere tegenstanders. Tegen Asse-Ternat kunnen we eens vergelijken hoe ver we staan voor de start van de competitie.”

“We zijn een jonge ploeg, dus een van ons kwaliteiten is snelheid. Als wij het tempo van bij de start kunnen bepalen komt dit zeker goed. Onze ambitie voor dit seizoen is zo snel mogelijk het behoud verwezenlijken en dan zien we wel.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u