Black Boys Erpe-Mere werd afgelopen weekend voor het laatst gecoacht door Bart De Moor.

“De voorbereiding liep goed met 7 overwinningen op 9 wedstrijden. Na een lange inactiviteit was het wat harken in het begin, maar stilaan begint alles in zijn plooi te vallen”, zegt Bart De Moor aan Basket360.

“De laatste bekerwedstrijd was echter een tegenvaller met zwaar verlies (80-59) op Zwevegem-Deerlijk.”

“Dit was jammer genoeg ook de laatste wedstrijd voor mij bij Black Boys Erpe Mere. Ik word vanaf volgende week Algemeen Manager bij Okapi Aalst en kan dit uiteraard niet combineren met een taak als coach”, gaat De Moor verder.

“Ik ben er wel van overtuigd dat Black Boys een sterke ploeg heeft die zich vlot moet kunnen handhaven in tweede landelijke.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u