Hades Kiewit begint de competitie met een uitwedstrijd tegen Red Vic Wilrijk in tweede landelijke.

“Na een gekke tijd met weinig basketbal zijn we begonnen met een flinke voorbereiding”, vertelt Thomas Habets aan Basket360.

“Wat resulteerde in pijntjes bij verschillende spelers, gelukkig niks serieus. De oefen- en bekerwedstrijden zijn erg goed gegaan, in de beker zijn we met vier op vier door en mogen we minimaal nog een ronde gaan spelen met honger naar meer!”

“De ambities zijn groot en we willen altijd voor het hoogst haalbare gaan en dat is iedere wedstrijd alles geven en de winst mee naar huis nemen. Zo gaan we ook de eerste competitiewedstrijd in. Ik ken persoonlijk nog geen van de teams waar we tegen spelen, dus moeilijk te voorspellen.”

Topnieuws ontvangen    Ja, graag Neen, dank u