KSTBB Sint-Truiden speelt zijn eerste wedstrijd in eerste landelijke tegen Kortrijk Spurs.

“De voorbereiding verliep met ups and downs, zowel over de wedstrijden beschouwd als tijdens de wedstrijden”, vertelt Bart Bormans aan Basket360.

“We hebben het moeilijk om het ritme aan te houden wat we willen bereiken. Ook door de diverse blessures kenden we een wisselvallige voorbereiding. “

“Dit weekend eerste competitiewedstrijd. De ploeg kijkt er wel naar uit om na een jaar afwezigheid eindelijk terug wedstrijden met inzet te kunnen spelen. Kortrijk, onze eerste tegenstander, was tevens ook onze laatste van afgelopen seizoen. Dat was toen een prachtige wedstrijd die, spijtig genoeg voor ons, werd beslist ná verlengingen. We kijken dus uit naar revanche. “

“Onze ambities zijn om met de volledige kern zo hoog mogelijk te reiken. Als we compleet zijn, moeten we met iedereen kunnen concurreren. Het leuke aan de reeks is dat er geen enkele wedstrijd zal zijn waarbij de winnaar al bekend is op de vooravond. “

“Hansbeke, Asse-Ternat en Stevoort zijn voor mij de titelkandidaten. En daaronder is het voor iedere ploeg mogelijk om de top 5 te vervolledigen.”

“Laten we met zijn allen hopen dat er scheidsrechters zich geroepen voelen om de veters terug aan te binden zodat alle wedstrijden weer een normaal verloop kunnen hebben. Deze mooie sport verdiend dit!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u