Bart De Moor heeft Black Boys Erpe-Mere verlaten om commercieel manager te worden bij Okapi Aalst.

“Kevin Verhulst vervangt Bart De Moor als nieuwe headcoach”, vertelt Sven Veldeman aan Basket360.

“Afgelopen week was een zeer bewogen week voor onze club. Met heel veel spijt maar tegelijk met evenveel trots hebben we afscheid genomen van onze headcoach, Bart De Moor.”

“Bart werd door Okapi Aalst benaderd om bij hen een ontzettend belangrijke rol op te nemen, namelijk de rol van commercieel manager. Uiteraard een opportuniteit die Bart niet kan laten schieten en waar wij als Black Boys alleen maar fier op kunnen zijn. Wij wensen Bart dan ook onnoemelijk veel succes in zijn nieuwe functie! “MAKE US PROUD!”

“De keerzijde van de medaille is natuurlijk dat onze club een week voor de aftrap van de competitie op zoek moest naar een nieuwe head coach. Geen sinecure omwille van de timing maar eveneens gezien de nieuwe head coach eveneens onze missie en visie moet vertegenwoordigen en zich hiermee moet vereenzelvigen.”

“Met deze communicatie melden we verheugd dat we in onze opzet geslaagd zijn. Trots stellen we u, met onmiddellijke ingang, onze nieuwe head coach voor Kevin Verhulst.”

“Kevin heeft al heel veel basketjaren op de teller staan en brengt bijgevolg de nodige ervaring en expertise mee. Kevin begrijpt en erkent onze missie en visie in zijn geheel en onderschrijft deze volledig. Samen streven we een constructieve, zichzelf continu verbeterende en langdurige samenwerking na. Welkom in onze club, Kevin en veel succes! MAKE US PROUD!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u