BJM Gembas Knesselare speelt tegen Wevelgem-Moorsele in de eerste wedstrijd in tweede landelijke.

“De voorbereiding van BJM Gembas Knesselare dames A is zeer goed verlopen”, vertelt Fleur Decoutere aan Basket360.

“Het feit dat we dezelfde groep konden behouden, aangevuld met twee nieuwkomers met roots in Knesselare, zorgde ervoor dat de groep heel goed aan elkaar hangt. De honger is groot.”

“Van mei tot en met juni hebben we met het team reeds buiten getraind, zodat bepaalde automatismen al voorbereid konden worden. Enkel onze eerste wedstrijd op Osiris Aalst Two was een echte off-day, de rest van de poulewedstrijden konden we telkens winnen. De gewonnen wedstrijd op Asse-Ternat met 50-55 was de beste wedstrijd.”

“Zaterdag spelen we tegen Wevelgem-Moorsele. Ik ken de ploeg niet echt, maar ik ga steeds uit van onze eigen sterkte. Als we onze defense strak kunnen houden en snel uitbreken, moet er wel iets haalbaar zijn. Het feit dat het een eerste thuiswedstrijd is met de seizoenskick-off zal zorgen voor de nodige sfeer in de zaal.”

“We hopen dat we ons kunnen handhaven in tweede landelijke, zonder steeds achterom te moeten kijken naar de degradatiezone. Ik denk dat Donza en Laarne in de hoogste regionen zullen eindigen. Houtem zal de top drie ook wel halen denk ik.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u