Falco Gent Four speelde tegen Lede Two in de eerste competitiewedstrijd in derde provinciale.

“Was Falco D op donderdag nog kansloos tegen eersteprovincialer en playoffkandidaat Bavi Gent A in de Beker van Oost-Vlaanderen (63-91) dan stond er amper één dag erna al de eerste competitiewedstrijd op het programma tegen Lede B, de ploeg die een week geleden nog Falco C klopte in de Beker van Oost-Vlaanderen”, staat te lezen op de website van de club.

“We waren dus heel benieuwd hoe onze D-ploeg zou presteren in deze confrontatie… Het werd een wedstrijd met twee gezichten: een zwakke eerste helft werd afgelost door een sterke tweede helft en dit zorgde ervoor dat het uiteindelijk nog een afgetekende en ruim verdiende overwinning werd: 65-47.”

Topscoorde werd Idris Bah met 20 punten bij Gent. Bij Lede was Stan Vergeylen goed voor 10 punten.

Foto Facebook Falco Gent

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u