KBGO Finexa [email protected] Two speelt zondag de topper tegen Basket SKT Ieper in eerste provinciale.

In eerste provinciale blijft het razend spannend voor de leidersplaats. Finexa Two verloor al een keer dit seizoen tegen Kortrijk Spurs, terwijl Basket SKT Ieper nog geen steek liet vallen in de competitie.

Zondag staan beide ploegen in Oostende tegenover elkaar met de leidersplaats als inzet. “De competitie verliep tot nu toe vlot. Enkel jammer dat we een steek hebben laten vallen tegen Kortrijk Spurs”, vertelt Jonas Grunewald aan Basket360.

“Ook in de bekercompetities, zowel van West-Vlaanderen als van Vlaanderen, blijven we meedraaien.”

Binnen het concept van coach Olivier Debaere heeft iedereen zijn opdracht. “Ik geniet van de sfeer in de ploeg. We vullen elkaar goed aan en belangrijk is dat we voor elkaar werken. Iedereen heeft zijn rol in de ploeg. Mijn focus ligt vooral op het defensieve en ertoe bijdragen dat de ploeg draait en iedereen aan scoren toekomt.”

Want ambities zijn er wel bij KBGO. “We kunnen niet wegsteken dat de ambities er zijn, maar we blijven met onze voeten op de grond want iedere match moet gespeeld worden.”

Foto Lutgard Catteuw

Topnieuws ontvangen    Ja, graag Neen, dank u