De Belgian Cats kennen hun tegenstanders voor de WK-kwalificatiewedstrijden van 10 tot 13 februari 2022.

“Ik denk dat we heel gelukkig zijn met Puerto Rico. We hebben hen al 2 keer met ruim verschil geklopt”, vertelt Antonia Delaere aan Sporza. “Ik denk dat we een goeie kans maken om ons te plaatsen voor het WK.”

“Rusland zal fifty-fifty zijn en een beetje afhankelijk van wie in vorm is en hoe snel we als ploeg weer een geheel kunnen vormen. Voor de VS is het afwachten met welk team ze zullen spelen. Sowieso is het een enorme boost om tegen de Amerikanen te kunnen spelen.”

“We hebben deze maand toch al eens kunnen kennismaken met onze nieuwe coach en weten nu in grote lijnen wat hij verwacht van ons.”

“De jongeren hebben nu enkele maanden de tijd om wat meer ervaring op te doen. Ik denk dat we in februari opnieuw een stap verder zullen staan dan deze maand. En het kwalificatietoernooi wordt een kans om als ploeg weer een stap vooruit te zetten.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u